Ervaringen klanten

Ik ben Robert Breedveld en sinds vorig jaar oktober sport ik bij Jouw Personal Trainer. In het dagelijks leven ben ik de man van Dineke, vader van 2 jonge dochters, ondernemer, politicus en actief in het vrijwilligersleven. Dit alles kost nogal wat energie en daarom ben ik gestart bij Jouw Personal Trainer. Door drie keer per week de dag te beginnen met sporten heb je hier de hele week profijt van. Je voelt je energieker, beter in je vel en met sporten kun je je hoofd leegmaken op zijn tijd. En waarom heb ik niet voor een standaard sportschool gekozen?

Die bellen je niet als je 2 minuten later bent of niet komt opdagen omdat je geen zin hebt. Door alle afspraken in te plannen heb je zo een mooie stok achter de deur. Daarbij kun je individueel trainen, maar ook in groepjes van 4 personen. Zo stimuleer je elkaar en haal je het best mogelijke uit iedere training. Ook staat de manier waarop je de oefeningen doet centraal om blessures te voorkomen.

TeMaar heb je wel een keer last van een blessure, dan krijg je een aangepaste training die ervoor zorgt dat je weer kunt herstellen. Als laatste gaat het sporten nooit vervelen omdat iedere training weer anders is: van sporten in de buitenlucht tot uitdagende combinatie-oefeningen. Al met al kan ik Jouw Personal Trainer super aanbevelen, neem gewoon eens een keer contact op. Sportieve groeten en hopelijk tot ziens!