CLUB VITAAL LESSEN ZIJN GROEPSLESSEN ! 

Deze groeps trainingen zijn gericht op het niveau en de doelstellingen van onze klanten. Elke les is op inschrijving zodat we de klanten kunnen in laten zien hoe belastbaar zei de trainingen willen maken.

Wat is groepstraining?

Persoonlijke groepstraining is tegenwoordig het modewoord sinds kleine studio’s in zijn en de grote sportscholen uit. Mensen willen steeds vaker persoonlijke training en individuele aandacht zonder het prijskaartje van een een-op-eentraining.

 

Waarom is groepstraining de laatste jaren populairder geworden? 

Het antwoord hierop is eenvoudig: het werkt én het is rendabeler, zeker wanneer je het vergelijkt met een-op-eentraining.

 

Wat zijn de voordelen van groepstraining?

Als de persoon naast je alles geeft zul jij ook eerder die extra inspanning willen leveren waardoor het je net iets meer oplevert. Vergelijk het met werken in een groep op school: groepsdruk is vaak de beste motivatie. Onderschat ook het sociale aspect van groepstraining niet. Groepstraining is niet meer weg te denken.

 

De 5 trainers hebben allemaal eigen kwaliteiten zodat men elke les anders met diverse trainingsmiddelen omgaat om zo een goede conditie en kracht te ontwikkelen.

wat voor type lessen ?

GROEPSTRAINING BETEKENT BIJ ONS NIET EEN VOLLE SPORTSCHOOL EN WACHTEN OP TOESTELLEN. WANNEER IEDEREEN DOET WAT HIJ/ZEI MOET DOEN ERVAAR JE NOG STEEDS DE INDIVIDUELE BENADERING EN ONZE AANDACHT VOOR DETAILS.

  1. PERSONALTRAINING 1 TOT 4 PERSONEN

    Zijn trainingen van 1 uur met meerdere trainers die individueel of met 2 of 4 deelnemers aan de slag gaan. Individueel worden er vergrootglazen op gezet om verder op de specefieke doelen in te kijken. Zo kan een personal trainer zijn specefiek gerichte trainingen op de klant uit lichten zodat je sneller je doel bereikt. Door met meerdere trainers te werken kunnen we al onze specialisme op de PT klanten zetten. Het is een exclusief lidmaatschap met veel specifieke trainingen.

  2. CLUB VITAAL / GROTE GROEPSLESSEN 5 – 10 PERSONEN
    Een combinatie van circuittraining en werken met een x aantal tallen tijdens de groepslessen blijkt de ideale manier te zijn om elkaar gemotiveerd te houden. Vriendschappen ontstaan meestal uit groepslessen en moedigen je aan om iets extra’s te geven. Waarom niet eens een proefles voorstellen aan je collega’s? Altijd een goede vorm van teambuilding en om tegelijkertijd fit te blijven.