ems

WIL JE SNEL STERKER WORDEN

EN AFVALLEN? 

Jouw Personal Trainer biedt sinds kort ook E-fitness (EMS) aan. Wil je snel sterker worden én afvallen dan is EMS een gezond alternatief.

WAT IS EMS? 

EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Een EMS-training bestaat uit een serie dynamische fitnessoefeningen. Hiervoor draag je een speciaal en lekker zittend stretchpak met daarin elektroden verwerkt. Deze elektroden sturen signalen door je hele lichaam, zodat je alle spiergroepen op hetzelfde moment kunt trainen. Het voordeel hiervan is dat je intensiever kunt trainen: meer energie en spierkracht in een kortere tijd.

15 MIN WORKOUT

EMS IS DE FITNESSOPLOSSING 


  • te weinig tijd heeft om naar de reguliere sportschool te gaan
  • niet mobiel genoeg is om naar de sportschool te gaan
  • snel wil herstellen van een blessure
  • op alternatieve wijze sterker en slanker wil worden

AFSLANKEN

Uniek is dat je dankzij EMS ook nog calorieën verbrandt ná de training.


Meer spiermassa betekent een hogere reststofwisseling vanwege een hogere calorieverbranding. Zo kom je snel op je streefgewicht en creëer je bovendien een strak lichaam.


RUGPIJN VERMINDEREN

Bereik met EMS in 15 minuten hetzelfde als 3 keer per week krachttraining.


Veel mensen lijden aan rugklachten met bijbehorende pijnen. Om deze klachten te voorkomen is een goede ‘core strenght’ nodig. Deze versterk je prima met een wekelijkse EMS-training van buik- en rugspieren. Daarnaast levert dat een strakker figuur op zodat het mes aan twee kanten snijdt.


SPIEROPBOUW


EMS versterkt je rug zonder belasting van je gewrichten.

Dat bewegen en gezond eten goed is weet iedereen wel. Maar hoe blijf je gemotiveerd? EMS is hiervoor de oplossing: doeltreffend en tijdbesparend. Met EMS is 70 % groei van je spiervezels mogelijk. Ter vergelijking: met dezelfde intensiteit een conventionele training volgen leidt tot maximaal 30 % groei van je spiervezels. Een aanzienlijk verschil.

THE BENEFIT

EMS EN FITNESS COMBI


 

Verbeter de EMS-resultaten nog meer in combinatie met Jouw Personal Training-sessies.

​​​​​​​

EMS verbetert je spiermassa en laat eerder een verbetering van de lichaamscontouren zien dan alleen met reguliere training.


Aandacht voor hart en bloedvaten én spieren opbouwen samen onder één dak – de perfecte combinatie  - neem contact met ons op voor meer informatie over onze combinatiepakketten.