TESTIMONIALS

Nicky Broos


Nicky was op zoek naar een algemeen fitnessprogramma dat zou passen bij zijn drukke levensstijl en werkschema. Binnen de kortste keren zat Nicky op het niveau dat hij wenste. Nu vindt hij het  -dankzij de gevarieerde oefeningen - eenvoudig om dit vol te houden.


Esteher De Kok


Esther kwam naar Jouw Personal Trainer omdat ze wilde afvallen. Ze vindt het werken aan meerdere spiergroepen prettig waarbij ze boksen combineert met voetenwerk en gewichten. Sinds ze 20(!) kilo is afgevallen kost het haar geen enkele moeite meer om regelmatig te trainen.

Tamara Smeekes


Tamara was op zoek naar een fitnessschema dat haar zou helpen bij haar rugpijn. Dankzij de heldere visie van Ramona werkt (en voelt) ze nu alle spiergroepen tijdens haar complete work-out. Iedere dag is er een gevarieerde training die ervoor zorgt dat je gefocust blijft op je doelen.

Nieke Cleeren


Nieke had hulp en begeleiding nodig om af te vallen en haar fysieke gesteldheid te verbeteren. De een-op-eensessies ervaart ze vanwege de privacy als erg prettig. Nu ze een goed fitnessniveau heeft bereikt wil ze dit met Ramona en haar team continueren.