VOEDINGSPECIALIST

DE JUISTE VOEDING 

Een zeer belangrijk onderdeel van de dag is het nuttigen van de juiste voeding. Of je nu wilt afvallen of niet. Met de juiste voeding heb je meer energie en haal je het beste uit jezelf. Eten is van levensbelang maar ook een moment van ontspanning, gezelligheid en ritme. In een maatschappij waar (slechte) voeding altijd en overal beschikbaar is, is het moeilijk een goede voedingsbalans te vinden. Zonder erom te vragen word je aan de meest heerlijke verleidingen blootgesteld. Je ziet door de bomen het bos niet meer en gaat zelf aan de slag, met de beste bedoelingen....                                                   

EN DAN DOEN WE OPEENS AAN DE LIJN… HERKENBAAR?


Lijnen omdat je broek plotseling niet meer dicht kan? Is de plotselinge enorme motivatie om te lijnen niet herkenbaar? En het demotiverende en teleurstellende gevoel als blijkt dat na de zoveelste onsuccesvolle lijnpoging, de kilo’s je weer vrolijk toelachen op de weegschaal? Herken je dat? Je vraagt jezelf vervolgens af of lijnen nog wel zin heeft. Of accepteer je simpelweg de kilo’s en laat je de boel de boel?   En van uitstel komt afstel. Zonde.                                                       

OP MAAT-PLAN

VERANTWOORDE VOEDING IN DE JUISTE BALANS 

Samen gaan we op zoek naar de juiste voedingsbalans en regelmaat zodat je je gewicht onder controle kunt houden. Als voedingscoach raad ik zogenaamde afslankdiëten af. Ik geloof wel in een persoonlijk en correct voedingspatroon. Een voedingspatroon dat is afgestemd op jouw ritme en levensstijl maakt je gewicht beheersbaar. Maar blijf ook genieten, want wie bewust eet kan lekker leven!                                                      


GEZOND GENIETEN? JAZEKER  

Ook met een gezond en voedzaam voedingspatroon kun je blijven genieten. Vaak wordt dit vergeten als er naar een ander voedingspatroon wordt gekeken. Meestal denkt men ‘nu mag ik niets meer eten’. Onzin, verandering van eetpatroon is niet per definitie een streng dieet. Genieten van gezond en lekker eten is genieten van een verbeterde energiebalans en een positieve verandering van lichaam en geest!

VOEDINGTIPS EN HULP

Zorg ervoor dat je je favoriete snacks niet in huis hebt (in ieder geval niet voordat je resultaat ziet) "

CARLO VAN ESSEN
(VOEDINGSPECIALIST)

Beterk het hele gezin erbij – Gezond voor iedereen en je hoeft niet apart te koken " 

RAMONA
(EIGENAAR​​​​​​​)

"  Bedenk gezonde beloningen voor de rustmomenten – rozijnen of druiven zijn ideaal als snack ."

"  Ga niet iedere dag op de weegschaal staan – één keer per week of per twee weken is genoeg. Denk eraan dat het gewicht kan schommelen  "

RAMONA
(EIGENAAR​​​​​​​)